Vacature mechanieker

Mazda CX-3 tweedehands auto's

De Mazda CX-3 is een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte SUV. De auto heeft een sportieve en stijlvolle uitstraling met een opvallend design. De CX-3 is gebouwd op hetzelfde platform als de Mazda2, wat hem een ​​kleinere draaicirkel en betere wendbaarheid geeft dan veel andere SUV's. De CX-3 is ontworpen om efficiënt te zijn en biedt goede brandstofzuinigheid, vooral voor een SUV. 

Kortom, de Mazda CX-3 biedt een aantrekkelijke mix van stijl, wendbaarheid, brandstofzuinigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Het is een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte SUV die leuk is om te rijden en gemakkelijk te manoeuvreren is in krappe ruimtes. Bij Garage Patrick Petit kunnen wij je helpen bij het vinden van een tweedehands Mazda CX-3 die past bij jouw rijstijl en budget.

Wat zeggen onze klanten?

Mijn vriend en ik werden supervriendelijk ontvangen door Kim, een zeer correcte en eerlijke verkoper/garagist. Ik mocht onmiddellijk een testrit maken en na een vlotte babbel was ik overtuigd en kocht ik de betreffende auto aan!


Tamara V op 21-04-2018

Correcte prijs. Niet opdringerig . Zeer ruime keuze.aan MX-5 . Duidelijke afspraken . Kim heeft een groot aandeel in zeer goede reputatie. Voor herhaling vatbaar.


Hipman op 17-05-2019
whatsapp