Vacature mechanieker

Mazda MX-30 tweedehands elektrische auto's

De Mazda MX-30 is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, praktische en betrouwbare elektrische auto. Als je op zoek bent naar een elektrische auto, maar niet de volledige aanschafprijs wilt betalen, dan is een tweedehands Mazda MX-30 misschien wel de oplossing voor jou. De MX-30 kan je via een gewoon stopcontact opladen.

Met een bereik van ongeveer 200 kilometer op een volle lading, is de MX-30 een perfecte auto voor dagelijkse ritten, boodschappen doen of woon-werkverkeer. Kortom, een tweedehands Mazda MX-30 biedt een ideale balans tussen betaalbaarheid, stijl, efficiëntie en milieuvriendelijkheid voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische auto. Bovendien krijg je 8 jaar garantie op de batterij, vanaf de datum van eerste inschrijving. Bij Garage Patrick Petit helpen we je graag bij het vinden van de perfecte tweedehands Mazda MX-30 die past bij jouw rijstijl en budget.

Wat zeggen onze klanten?

Uiterst tevreden van Garage Patrick Petit & Zn, topservice!


Van Caillie Gerard op 30-09-2015

Bedankt aan Kim van Garage Petit voor zijn professioneel en vriendelijk onthaal bij de aankoop van mijn Mazda MX-5 gisteren.


De Smet - Van Damme Pierre (Secretaris Mazda Mx-5 club) op 30-09-2015
whatsapp