Mazda CX-30 tweedehands auto's

De Mazda CX-30 is een stijlvolle en moderne compacte SUV die een luxe uitstraling biedt. Het heeft een hoogwaardig interieur met premium materialen en afwerkingen die een comfortabele en aantrekkelijke rijervaring bieden. De CX-30 biedt ook uitstekende rijeigenschappen dankzij de geavanceerde ophanging en lichtgewicht constructie, waardoor het rijplezier en de wendbaarheid worden vergroot. Daarnaast biedt de CX-30 verschillende geavanceerde technologieën die de bestuurder helpt om gevaren te vermijden. De CX-30 is ook zeer brandstofzuinig en heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen aan boord waardoor het  één van de veiligste auto's in zijn klasse is.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige, comfortabele en veilige compacte SUV, dan is de Mazda CX-30 een geweldige keuze. Bij Garage Patrick Petit kunnen wij je helpen bij het vinden van een tweedehands Mazda CX-30 die past bij jouw rijstijl en budget.

Wat zeggen onze klanten?

Na aankoop van een Mazda MX5 oldtimer van een buurman (zonder gekende voorgeschiedenis over onderhoud) werd de wagen door Kim (Garage Petit) grondig geïnspecteerd, en werd oordeelkundig advies verstrekt over wat best gebeurde aan onderhoud. Dit onderhoud werd ook perfect uitgevoerd, ook distributieriem en waterpomp werden veiligheidshalve vervangen. Ik heb meermaals met Kim contact gehad, en alle werkzaamheden werden in onderling overleg uitgevoerd. Wagen rijdt na onderhoud heel soepel, we zijn goed voor een jaar rijplezier. Ik ben ervan overtuigd dat de oldtimer hier in goede handen is.


Hans op 20-02-2018

Heel vriendelijk en top service!


Henryk D. op 06-08-2019